JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AIR NEGARA 2019 - Jobmalaysiankini.com

Terkini !

Monday, September 16, 2019

JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AIR NEGARA 2019Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankanjobmalaysiankini.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.
Maklumat Jawatan Kosong:
Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.
Jawatan kosong terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:
1. PENGURUS GRED P2
Langkah Permohonan :

1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web career.hasil.gov.my (halaman penuh pengiklanan jawatan).
3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "Klik Sini" di atas.


Sila lihat pautan : IKLAN PENUH JAWATAN


=============================[+] Join Group Telegram : http://t.me/jobmalaysiankini


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi
mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :-

·  Berperwatakan menarik 
·  Berpengetahuan am 
·  Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain 

Kelebihan :-

·  Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik 
·  Cuti Tahunan 
·  Cuti Sakit dan lain-lain 

Bagaimana Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga